Freediving on Kullaberg


Start:
2022-08-07
09:00
Slut:
2022-08-07
17:00
Dykledare:
Donat Faraguna Gnjatovic
Båtförare:
Svårighetsgrad: Medel
Maxdjup: 22 meter

Redigera evenemang Ändra Ta bort evenemanget Ta bort Ställ in evenemanget Ställ in Klicka för att skriva ut dykprotokol Dykprotokol Klicka för att skriva ut redovisning Redovisning Klicka för att skriva ut ICE ICE

Dear divers,

On Sunday the 7th of August we will go for a trip to Kullaberg. We will have will park and then have a short hike down to the hike spot. The diving depth will be from few meters to +20m and everyone will be able to choose their depth. We can also try doing no fins dives and free immersion dives. 

We will meet at the club at 9am and the start the drive there. Bring something to eat and something to drink. 

Please, send me your maximum depth and your target dive for this dive trip so we can plan the diving schedule better and more efficiently. You can send that to my mail donat.faraguna@gmail.com or my mobile 0790381259.

Looking forward seeing you all there! :)

I Mölle hamn sjösätter vi vår båt, lastar den och åker ut i det marina reservatet där en strand eller klippa blir vår utgångsplats. Väder och vind bestämmer var vi dyker. Många möjligheter till dykning finns det. Vi väljer ofta och gärna Spetsen, Parishamnen, Åkersberget, Kulla Lå, Visitgrottan, Kullamannens trädgård, Rohall eller någon annan av de fina platser som finns här. Lämplig för fridykning.

Du måste vara inloggad för att kunna se vem som är bokad på utfärden

Båtutfärder

Samling, om inget annat har angetts, är nere på klubben, vi försöker tänka på miljön och ekonomin genom att samåka, men även för att det finns begränsat med parkeringsplatser där vi lägger i båten.
Vi gör oftast två dyk och vi är ute en hel dag så ta med dig vatten och matsäck. Vi kör sällan in till land om vi är ute på vrak.
Du behöver ingen egen parkamrat, det fixar vi åt dig.

Medlemskap

Bara medlemar får följa med på våra båtutfärder, dock kan du boka dig som gäst och betala på plats. Du kan även sätta in pengarna direkt på vårt BankGiro eller swish som du visar upp för dykledaren eftersom det kan ta några dagar innan vi kan registrera pengarna.

Loggbok och Certifikat

Du bör ha med dig din loggbok och certifikat till utfärderna, dykledaren kan be dig styrka att du har rätt behörighet för dyket. Dykledaren har ansvaret för utfärden och har rätt att be dig avstå från dyk om han/hon anser att du inte har den utbildningen eller erfarenhet som krävs för dyket.

Luftfyllning

På alla dyk gäller det att man har fyllda flaskor när man kommer till utfärderna, vi har inte möjlighet att fylla flaskor innan utfärden, det skulle ta för lång tid.
Efter dyket så försöker vi fylla alla flaskor om det är möjligt.

Hyra av utrustning

Vi har Flaskor, BCD och regulatorer (men inga dräkter) som våra medlemmar kan hyra när vi inte har någon kurs. Det brukar gå bra under sommaren men på vår och höst så är utrustningen som oftast upptagen i kursverksamheten.