World Clean Up Day 2023-09-16


Start:
2023-09-16
09:30
Slut:
2023-09-16
13:30
Dykledare:
Joakim Gullstrand
Båtförare:
Lucas Jönsson
Svårighetsgrad:
Maxdjup: meter

Redigera evenemang Ändra Ta bort evenemanget Ta bort Ställ in evenemanget Ställ in Klicka för att skriva ut dykprotokol Dykprotokol Klicka för att skriva ut redovisning Redovisning Klicka för att skriva ut ICE ICE

Uppdatering 15/9

Hej 

Sista uppdateringen inför morgondagen som ser ut att bjuda på en strålande dykdag. 

Jag (Joakim) kommer att vara på klubben 8:30 om någon behöver luft eller skjuts till Glasbrukskajen (parkering finns vid Barlastgatan bredvid Sjöscouterna). 

Lucas och Fredrik är vid Glasbrukskajen 9:30 och vi siktar på att hoppa i plurret vid 10. 

Notera att vi inte kommer att ha en båt i år utan utgår från kajen. 

/joakim

**********

 

 

Hej!

Vi städar längst med Glasbrukskajen i vattnet och på land. Samarrenemang med andra organisationer.

Behövs dykare, dykledare, landarbetare för att assistera dykarna i vattnet, Folk som vill informera om MSDK på Naturum (SeaYou) och på kajen.

Vill du städa på land eller i vattnet så anmäl dig på vanligt sätt.

Men kan du tänka dig att hjälpa till med någon av de andra uppgifterna så mejla mig på lucas@bylundjonsson.com eller ring 0733 22 88 82. 

Sanmlingsplats är vid jollebryggan, Glasbrukskajen, Limhamn Sjöstad vid Malmö Sjöscoutkår, Glasbrukskajen 11 De som dyker har tillgång till speciella p-platser nära dykplatsen. Kontakta dykledare eller Lucas på plats.

Efter dyket fixar vår super-chef, Björn grillning på MSDK-gården för våra duktiga städare (Ca. 13.00)

Assisterande dykledare: Fredrik Liljeblad

Sociala medier: Aida och Maryam

Grillkock: Björn P

Infomaterial: Alf L

 

Du måste vara inloggad för att kunna se vem som är bokad på utfärden

Båtutfärder

Samling, om inget annat har angetts, är nere på klubben, vi försöker tänka på miljön och ekonomin genom att samåka, men även för att det finns begränsat med parkeringsplatser där vi lägger i båten.
Vi gör oftast två dyk och vi är ute en hel dag så ta med dig vatten och matsäck. Vi kör sällan in till land om vi är ute på vrak.
Du behöver ingen egen parkamrat, det fixar vi åt dig.

Medlemskap

Bara medlemar får följa med på våra båtutfärder, dock kan du boka dig som gäst och betala på plats. Du kan även sätta in pengarna direkt på vårt BankGiro eller swish som du visar upp för dykledaren eftersom det kan ta några dagar innan vi kan registrera pengarna.

Loggbok och Certifikat

Du bör ha med dig din loggbok och certifikat till utfärderna, dykledaren kan be dig styrka att du har rätt behörighet för dyket. Dykledaren har ansvaret för utfärden och har rätt att be dig avstå från dyk om han/hon anser att du inte har den utbildningen eller erfarenhet som krävs för dyket.

Luftfyllning

På alla dyk gäller det att man har fyllda flaskor när man kommer till utfärderna, vi har inte möjlighet att fylla flaskor innan utfärden, det skulle ta för lång tid.
Efter dyket så försöker vi fylla alla flaskor om det är möjligt.

Hyra av utrustning

Vi har Flaskor, BCD och regulatorer (men inga dräkter) som våra medlemmar kan hyra när vi inte har någon kurs. Det brukar gå bra under sommaren men på vår och höst så är utrustningen som oftast upptagen i kursverksamheten.