MINA SIDOR
menu image

Det bästa alternativet

Vår vision: MSDK är det bästa alternativet inom vårt primära verksamhetsområde, d.v.s sportdykning och fridykning.

Dessutom erbjuder MSDK andra vattenrelaterade aktiviteter som efterfrågas av våra medlemmar, för närvarande är dessa aktiviteter fensim, uv-rugby, avancerad fridykning (apnea) samt simskola för våra medlemmar. Inom dessa aktiviteter har vi för närvarande inte ambitionen att konkurrera med de föreningar som elitsatsar. Dock är vår ambition att vi alltid erbjuder aktiviteter med välutbildade och motiverade ledare som skall garantera en väl fungerande verksamhet inom alla de områden MSDK bedriver.

Våra arrangemang

Med båt tar vi oss ut på vrak- och naturdyk runt Skåne. Ett par gånger per år har vi läger/resor, ofta till Västkusten. Både apparat- och fridykare kan deltaga. Klubben är utrustad med två fyllningsstationer med egna kompressorer, en station för luft och en för Nitrox och Trimix. Vi fyller Nitrox med vår membrankompressor och har även egen booster.
Vi har utfärder nästan alla lördagar och söndagar under större delen av året och har ibland dyk mitt i veckan. Under vinterhalvåret erbjuder vi bassängträning samt utbildning och samvaro i vår klubblokal.

Säkerheten är viktigast

Vi sätter säkerheten främst genom att alltid ha säkerhetsutrustning på plats (landorganisation, oxybox, förstahjälpen osv) samt att satsa på utbildning av våra ledare och medlemmar.

Våra hav / Miljöarbete

Vi värnar om vår miljö och är väldigt engagerad i miljöfrågor och försöker därför vara aktiva i dom forum som finns. Vårt mål är att väcka intresse för den fantastiska värld som finns under ytan och att alla vill värna om den.

Städdag på Limhamn Ön

Här är min film från dagens städning av Ön, med efterföljande aktiviteter på MSDK. Tack än en gång till alla som ställde upp idag. Vilket härligt gäng!

Publicerat av Anders Larsson den 1 maj 2018

Städdag i Barsebäcks hamn

Adress:

Malmö Sportdykarklubb
Strandgatan 19
216 12 LIMHAMN
Information

ePost: info@msdk.se
Org.nr.:846001-7166
BankGiro: 114 - 4252
Swish: 123 379 53 58
Sociala Medier:

rss icon RSS
facebook icon Facebook
öppet för allmänheten:

Onsdagar mellan 19:00-21:00
Alla dykare är välkomna!